Første NM-runde i Ekstrem Enduro

UllevalseterAR-3-250MC

Det norske landslaget i Enduro hadde i helgen med tre utøvere under årets første runde i Ekstrem Enduro i Bradford, England. Et svært krevende løp, med høy vanskelighetsgrad.

– Anders Becker Johansen fra Kongsberg var best av de norske guttene og kom inn som nr 12. Martin Hovin fra Skiptvedt ble nr 13 og Andre Wold Larsen også fra Skiptvedt ble nr 17. Det var en enormt fysisk krevende løype som til tider krevde Trial egenskaper, det var vått, glatt og gjørmete med svært bratte bakker. En kjempestor prestasjon av gutta siden dette er første EM runde for de. De første 20 i mål får EM poeng så det er en bra start å få med seg poeng helt i begynnelsen. Jeg er veldig fornøyd med det.

Løpet gikk over 2 timer og 30 minutter i et svært ekstremt terreng. Løypen var 5 km pr. runde.

Neste EM runde blir 25-25 april i Portugal. Det er totalt 4 EM runder i år.

Foto: Landslagstrener Pål Anders Ullevålseter (Alain Rossignol)