Mads Østberg rullet ut av tet-kampen på Sardinia

Mads Østberg rullet ut av tet-kampen på Sardinia
Mads Østberg rullet ut av tet-kampen på Sardinia

Rally

Det ble en dramatisk avslutning for Mads Østberg på første dag av Rally Sardinia. Før kveldens siste prøve lå Mads på en fjerde plass sammenlagt, og med bare sekunder opp til andre plassen lå alt til rette for en spennende avslutning på dagen. Imidlertid rullet Mads og Jonas på SS8, og det var ikke mulig å fortsette. -Gutta kjørte av ganske tidlig på SS8 etter en kommunikasjons-feil i bilen, forklarer Morten Østberg. -Det var absolutt ikke sånn vi ønsket å avslutte den spennende kampen om andreplassen. Selv med feber og halsbetennelse har Mads kjørt jevnt og godt hele dagen, og igjen vist at han har ingen problemer med å henge med i teten.

Det har vært en lang første dag av Rally Sardinia for Mads og Jonas. Dagen startet allerede da de hentet ut bilen av Parc Ferme kl 06:30, og med både feber og halsbetennelse har det vært litt av en utfordring å kjøre rally i 30 varmegrader. -Jeg merket feberen og halsen allerede i går, men i dag har det vært mye verre, forklarer Mads. -Heldigvis har jeg fått medisin, og satser på at jeg er på bedringens vei. Det er fortsatt ikke avklart om Mads og Jonas kan fortsette Rally Sardinia i morgen, da bilen ikke er tilbake på service enda. Rally Sardinia avsluttes med 8 prøver i morgen, lørdag. Første bil er på veien fra kl 08:06.

Resultat totalt etter dag 1 – Rally Sardinia:

1. Ogier

2. Hirvonen +46,6

3. Neuville +49,7

4. Sordo +1.19,4

5. Latvala +1.44,0

6. Mikkelsen +1.55,4