«De beste juniorene samles på Finnskogbanen»

22. juni kjøres KNA Mestermøte for bilcross junior på Finnskogbanen.

Dette er KNA’s svar på landsfinalen til NMK. Det er KNA som lager i stand et arrangement for de beste juniorene i landet. Det er første året dette blir arrangert og det er KNA Solør Motorsport som står som arrangør, så vinneren blir historisk. Det er plukket ut løp der de 3 beste kvalifiserer seg. Det er fullt mulig for alle juniorer å melde seg på, men de kvalifiserte har førsteretten til deltakelse, da grensen er satt til 60 førere. Etter den 12. juni, som er påmeldingsfristen for de kvalifiserte, fylles listene opp med de andre. Det er flotte heatseier-premier og det vil bli underholdning lørdag etter premieutdelingen. De som ønsker det har mulighet til å teste banen fredag kveld fra kl. 20.00-21.00, max 2×2 runder.

Løpet kjøres sammen med NM/NEZ i Crosskart, så dette blir ei helg med masse lyd, fart og spenning og ikke minst masse unge førere, det er ventet i overkant av 100 førere totalt i crosskart, noe som er det største startfeltet i Norge noensinne. Søndag kjøres det sprintcup for crosskart på tid. For info og påmelding se www.knasolor.no

Velkommen til Finnskogbanen 22. juni!