”Injection”, onsdag 29. oktober

Viasat-logo-2-250Motorsport på TV

Bilsportmagasinet ”Injection” på Viasat Sport (program 435) vises onsdag 29.oktober kl. 18.00 med reprise lørdag 1. november 18.30. Dette er innholdet i programmet:

NORSK SEIER I LAUSITZ RALLY

Den siste runden i det tyske rallymesterskapet, Lausitz Rallye, er også den eneste tyske mesterskapsrunden som kjøres på grusunderlag. Norske utøvere har ved flere anledninger hevdet seg helt i teten i løpet, blant annet har Mads Østberg og Anders Grøndal tatt totalseieren tidligere.

Anders Grøndal (Subaru Impresa Sti) vant NM-gull i sin klasse i år og stilte som en av storfavorittene da Lausitz Rallye ble kjørt tidligere i oktober. Sammen med Arnt Gustav Olsen (Subaru), som også kjørte løpet i fjor, utgjorde han et sterkt norsk team i konkurranse med utøvere fra Tyskland, Latvia, Sverige, Finland, Danmark, Tsjekkia, Polen, Russland og Forente Arabiske Emirater. Anders Grøndal slo imidlertid knock-out på alle konkurrentene allerede fra den første fartsetappen. Det støvet kraftig på denne etappen i kveldsmørket, og med startnummer 1 kunne Grøndal dra fordeler av dette og vinne etappen med hele 46 sekunder. Derfra og inn var det egentlig bare å kontrollere ledelsen. Grøndal vant ytterligere tre fartsetapper, og tok sin andre strake totalseier i Lausitz Rallye med drøyt et minutts margin.

Bjørn Bækkevold (Mitsubishi Evo6) endte på 12.plass totalt, mens Arnt Gustav Olsen (Subaru Impresa Sti) tok 15.plass av de 82 som stite til start.

Minner også om nett-TV sending (legges ut etter hovedsendingene på Viasat Sport) på www.injection.no