”Injection”, onsdag 24. september

”Injection”
”Injection”

Motorsport på TV

Bilsportmagasinet ”Injection” på Viasat Sport (program 430) vises onsdag 24.september kl. 18.00 med repriser lørdag 27. september 17.40 søndag 28.september kl. 13.30. Dette er innholdet i programmet:

NM RALLYCROSS – FINALER – GARDERMOEN

Finalene i Rallycross-NM ble kjørt på Gardermoen Motorpark med god deltakelse i alle klasser.

I klasse 1 klarte unggutten Espen Isaksætre (Citroën Saxo) å vinne sin første NM-runde noensinne, og det holdt også til sølv i NM. Trond W. Marthinsen (Citroën Saxo) kjørte inn til 3.plass, og det holdt også til NM-gull, for øvrig Marthinsens sjuende i en lang karriere.

Stein Svardal (Mazda RX7) har i år feiret 30-årsjubileum som aktiv bilsportutøver med å kjøre full sesong i rallycross-NM. Han tok også starten i A-finalen på Gardermoen, men fikk girkassetrøbbel og endte opp som nr.6. Dette holdt likevel til å bli Norgesmester i klassen. Jonas Dalseth Jacobsen (BMW M3) fra Harstad tok sølvet etter å ha blitt nr. 7. Vinner av løpet på Gardermoen ble Jan Gabrielsen (Mazda RX8), som faktisk kjørte sitt første og eneste billøp for sesongen.

I Klasse 3 ble det nok en gang Stian Haugan (Citroën Xsara) som triumferte, både i løpet og totalt i NM. Dette var Haugans 11. NM-gull på seks sesonger, en nesten uslåelig rekord. Hans Jøran Østreng (BMW M3) hadde en vanskelig helg på Gardermoen, men sikret likevel sølvet foran Ole Frøshaug (Volvo S40).

Minner også om nett-TV sending (legges ut etter hovedsendingene på Viasat Sport) på www.injection.no