”Injection”, onsdag 11. september

”Injection”
”Injection”

Motorsport på TV

Bilsportmagasinet ”Injection” på Viasat Sport (program 428) vises onsdag 11.september kl. 18.00 med reprise søndag 14.september kl. 11.50. Dette er innholdet i programmet:

• NM FORMULA OFFROAD – NENSET, SKIEN

Stupbratte og spektakulære Nenset Sandtak mellom Porsgrunn og Skien var arenaen da KNA Telemark Offroad sto som arrangør av årets NM i Formula Offroad. Mesterskapet, som ble kjørt over to dager med seks baner hver av dagene, ble en tøff utfordring for deltakerne. Noen av banene var så krevende at det ble nesten ansett som umulig å komme helt til toppen, og et entusiastisk publikum fikk opplev et stort antall rullinger og spektakulære hendelser før Norgesmestrene kunne utropes.

I klassen Modified ble det en spennende duell mellom Pål Blesvik og Ketil Johnsen, begge fra arrangørklubben KNA Telemark. Blesvik vant tilslutt gullet med minst tenkelige margin på bare seks poeng, og det attpåtil etter å ha vært på taket i to av søndagens seks baner.

19-åringen Joakim Knudsen fra KNA Telemark lå bare 16 poeng bak trønderen Thor Egil Thorland da søndagens konkurranse startet i klassen Unlimited. Joakim hadde imidlertid en dag da ingenting stemte. Han mistet et hjul i en av banene og han hadde en kraftig rulling i nest siste bane. Thorland imponerte derimot med stabil kjøring i alle baner og kunne vinne NM-gullet med stor margin til veteranen Arne Johannessen, som med sin velkjente Lightfoot hadde dagens høyeste svev.

Minner også om nett-TV sending (legges ut etter hovedsendingene på Viasat Sport) på www.injection.no