”Injection”, onsdag 3. september

”Injection”
”Injection”

Motorsport på TV

Bilsportmagasinet ”Injection” på Viasat Sport (program 427) vises onsdag 3.september kl. 18.00 med reprise søndag 7.september kl. 13.30. Dette er innholdet i programmet:

• NM RALLYCROSS – RUNDE 4 – DOKKA

Årets fjerde NM-runde i Rallycross ble kjørt på Vinjarmoen ved Dokka i regi av NMK Fluberg. Det ble et høyst underholdende stevne, der vinnerne i to av de tre klassene aldri tidligere har stått øverst på pallen i et NM-løp.

I klasse 1 ble det en dramatisk finale, der Trond W. Marthinsen (Citroën Saxo) oppskriftsmessig tok ledelsen. Han bygget opp en grei ledelse, men i den fjerde runden røk et styrestag på bilen og Marthinsen forsvant av banen. Asgeir Taraldsen (Renault Clio) overtok seieren, mens Espen Isaksætre (Citroën Saxo) kjempet seg til 2.plassen foran Preben Myklebust (Opel Corsa).

I klasse 2 ble det et bikkjeslagsmål om seieren, men bergenseren Rudi Andres Rossland (Mazda RX8) klarte å holde ledelsen fra start til mål og tok sin første NM-seier noensinne. Rett i hælene på Rossland fulgte Stein Svardal (Mazda RX7) og ungutten Jonas Dahlseth Jacobsen (BMW M3).

Det ble tøffe tak i første sving i A-finalen i Klasse 3, men Gjøvikgutten Øyvind J. Myhren (BMW 1-serie) holdt hodet kaldt selv om han var innblandet i flere sammenstøt. Med en bil som karosserimessig hadde fått mye juling kunne han likevel kjøre inn til sin første seier i et NM-løp, foran Ola Frøshaug (Volvo S40) og Terje Morstad (BMW M3).

Minner også om nett-TV sending (legges ut etter hovedsendingene på Viasat Sport) på www.injection.no