Topp avslutning for Olav Fredriksen i Konsmo

Topp avslutning for Olav Fredriksen i Konsmo
Topp avslutning for Olav Fredriksen i Konsmo

Bakkeløp

Det var klart for siste og avgjørende Nm runde i bakkeløp som ble kjørt i Konsmo. Dette er en av favoritt bakkene til Olav så denne helgen hadde han virkelig sett frem til. Lørdag var det oppholdsvær og like forhold. Olav gikk traseen x-antall ganger for traseen er lang og krevende så det trengs virkelig fokus skal man henge med. Fikk det til og stemme bra hele veien og kjørte inn til seier Lørdag.

Søndag var det ustabilt vær med regn og sol om hverandre. Men også denne dagen viste det seg og stemme og Olav kjørte inn til nok en seier. Både bil og sjåfør fungerte perfekt hele helgen. Etter trøblete løp den ene dagen i Vikersund med tekniske problemer og bremse problemer på Varna må vi si oss meget godt fornøyd med Sølv i årets Norgesmesterskap i Bakkeløp.

Teamet takker alle sponsorer og samarbeidspartnere.

Vil også gratulere Stian Haugan med gullet og Hans Jøran Østereng med bronsen i årets Bakkeløps NM.