Pressemelding fra Stian Haugan Motorsport

Stian Haugan tok sitt 10. NM gull helga
Stian Haugan tok sitt 10. NM gull helga

Bakkeløp

Stian Haugan tok sitt 10. NM gull helga. Med en 2. og en 3. plass i helga, så klarte han fint det målet som han hadde satt seg før sesongen startet, nemlig og få prøve seg i supercar og ta sitt 10. NM gull! Stian hadde god ledelse da vi reiste til Konsmo, og hadde i bakhodet at med to gode løp så ville han vinne NM. Lørdag hadde han det faktisk artig bak rattet og han ville veldig mye! Han sier selv at han kjanskje “overladdet” litt, men samtidig var det nå han hadde muligheten til å gjøre dette!

På søndag følte han selv at han hadde ei god tid på gang, men han ble dessverre rødflagget fordi en annen sjåfør hadde fått en stopp foran ham i bakken. Mens han ventet på ny start, åpnet “hele himmelen” seg og da var den omgangen kjørt. Men slik er det! Men vi må få lov til å gratulere Olav Fredriksen med kjempekjøring begge dager! Han vant begge dagene og det er tydelig at Olav liker seg i Konsmo! Nå gjenstår det 2 NM-runder i rallycross, på Dokka og avslutningen på Gardermoen. Det blir utrolig spennende, og da har Stian mulighet til å ta sin 11. gullmedalje. Men som alltid så skal det kjøres først!