Ruben Setra NMK Gol inn til 18.plass i 3.EM runde i Latvia

Ruben Setra NMK Gol inn til 18.plass i 3.EM runde i Latvia
Ruben Setra NMK Gol inn til 18.plass i 3.EM runde i Latvia

Karting

Kegums Latvia var stedet for 3.runde i Quadcross Europamesterskap i helgen. Kjempevær også denne helgen i Baltikum. Lørdagen begynte med 2 frie treninger, der Ruben hadde henholdsvis 7.og 6.beste tid.  I Tidskvalifiseringen kjørte Ruben inn til 12.beste tid og var dermed kvalifisert til å starte i første rekke, Ruben var fornøyd med det.

Søndag så var det Start session & Varm up (5.beste tid) før alvoret startet.  1.Heat : Ruben ble her stående fast etter en smell i første sving og kom dermed ut på siste plass fra start , av 29 startende i finalen. Ruben fikk etter hvert skikkelig flyt i kjøringa å avanserte til 11.plass i mål, det var han skikkelig fornøyd med.

2,Heat: Nå kom Ruben bedre ut i fra start og lå rundt 10.plass , men i 6.runde (av 18) fuska atv’n i det han satsa inn på ett stort hopp der det gikk veldig langt (ca.35m)og høyt, han kom da ikke langt nok å bommet på landingsonen , så han landet da helt flatt , noe som medførte att han fikk kompresjon i nederste del av ryggen .

Ruben valgte å skru ned tempoet å konsentrere seg om å fulføre heatet. Med store smerter i ryggen, ble det 20.plass. og 1. viktig poeng i sammendraget. 18.plass sammenlagt på Ruben. å viktige poeng i EM sammendraget er bra. Ruben ligger nå som nr.8 i sammendraget før EM Finalen i Morsø ,Danmark 30-31 august så nå vi må bare håpe skaden ikke er for langvarig.

Tusen takk til Teamet i Latvia: Morten Gravermoen og Tom Espen Setra for kjempegod jobb. Tusen Takk også til alle våre sponsorer og støttespillere, uten deres hjelp hadde ikke dette eventyret vært mulig