Travel helg for Strømøy Racing

Travel helg for Strømøy Racing
Travel helg for Strømøy Racing

Båtracing

Strømøy Racing er klar for en travel helg med 6 båter på plass under Tønsberg Båtrace. GT15 klassen kjører om NM tittel og intet mindre enn tre jenter representerer teamet i denne klassen. Live S. Gulbrandsen fra Sandefjord kjører nærmest på hjemmebane og er veldig spent foran helgens NM. Emma Tonnette Olsen Feltstykket fra Kilsund vant siste løpet på Hamar og er en het kandidat til NM tittelen. Med seg har de også fått motocrossfører Genette Våge som blir et wildcard i denne sammenhengen. – Det skal bli spennende å se hva jentene klarer denne helgen. Live og Emma er begge gode nok for en pallplass og Genette kan overraske i sitt første båtrace, sier teamsjef Marit Strømøy.

I F4 starter Norgescupleder Joakim Halvorsen. Han har etablert seg i toppen i sin første F4 sesong og er ivrig etter å vise Tønsbergpublikumet at han er å regne med. Unggutten fra Langesund har kjørt i teamet i tre år og er ambisiøs og dyktig. Tobias Munthe-Kaas fra Nesodden er teamets F2 fører og også han kjemper om NM tittel i Tønsberg.Det er et åpent Norsk mesterskap og arrangøren har hentet inn dyktige internasjonale fører. -Jeg håper på en pallplass i NM. Det hadde smakt godt etter noen vanskelige løp i VM-serien, sier Tobias.

Teamets sjette båt i helgen er Marit’s F1 2seter. I hele sommer har folk fått muligheten til å prøve hvordan det er å sitte på i en F1 båt i over 100 knop. – Folk er i ekstase og det er så moro å gi folk en forsmak på hva dette dreier seg om, sier Marit Strømøy.

Tønsberg Båtrace drar i gang allerede fredag med Matchrace og 2seterkjøring. Lørdag blir en viktig dag med heatkjøring i alle klasser. Lørdag kveld har vi svaret og vinnerne er kåret. Det er bare å glede seg!