Ruben Setra NMK Gol på 8.plass i 2.EM Runde Quadcross Kivioli, Estland

Ruben Setra NMK Gol på 8.plass i 2.EM Runde Quadcross Kivioli, Estland
Ruben Setra NMK Gol på 8.plass i 2.EM Runde Quadcross Kivioli, Estland

Karting

02.-03/8 ble Kivioli Motorfestival arrangert i Estland. En kjempefestival med mye liv og røre og mange typer motorsport på tapetet, deriblant Quadcross, Ruben og teamet reiste nedover som eneste deltager i fra Norge.

Lørdagen så var det 2.frie treninger først på dagen med etterfølgende tidskvalifisering. Ruben fikk testa banen godt, det viste seg å være en teknisk krevende hardbane, som ifølge Ruben var Kjempegrom.

9.plass i tidskvallen var et meget bra resultat før søndagens finaler. ( dvs. 9.startspor).

Søndag: fortsatt knallvær i Estland med +30grader på termometeret, noe som gjør det enda mer krevende å holde motivasjon og kordinasjon på topp i 35minutters heat.

1.heat: Ruben kommer ut som nr.7-8 i fra start , han rykker etter hvert opp til 6.plass, som han holder inn til mål . ett meget bra heat der alt funka perfekt.

2.heat: her ble det rødflagg og avbrutt heat etter 10 min kjøring , pga. en protest med påfølgende omstart. I omstarten kom Ruben ut på 6.plass i fra start, der ble han liggende å knive , helt til atv’n begynte å koke og gå i nødmodus . så da måtte han slå av på tempo for å kunne fullføre heatet, som endte med 13.plass.

8.plass totalt i 2.EM runde er teamet kjempefornøyd med J.

Teamet i Estland bestod av Morten Gravermoen og John Kenneth Stubsve KJEMPETAKK TIL DE.

Ruben rykket nå også opp til 6.plass sammenlagt i EM , med 2.poeng opp til 4.plass nå så blir det spennende i Latvia 09-10/8-14 (neste helg).