”Injection” onsdag 30. juli

”Injection”
”Injection”

Motorsport på TV

Bilsportmagasinet ”Injection” på Viasat Sport er tilbake etter en kort sommepause. Det første nyproduserte programmet (program 423) vises onsdag 30.juli kl. 18.00 med reprise lørdag 2.august kl. 13.30. Dette er innholdet i programmet:

NMKs JUNIOR LANDSFINALE BILCROSS

Årets høydepunkt for juniorutøverne i bilcross er Junior Landsfinale som i år ble kjørt på Smådøl Motorsenter i regi av NMK Nore og Uvdal.

77 av landets beste bilcrossjuniorer stilte til start i løpet som ble en tøff påkjenning for mange i sommervarmen. Det ble mange tøffe heat og ikke minst finaler, men dagens vinner var det ingen som kunne gjøre noe med. 19 år gamle Fredrik Ågedal (Toyota Starlet) fra NMK Konsmo, som for øvrig også vant Junior Landsfinale i 2013, var helt suveren i innledende omganger med tre strake heatseire. I A-finalen var det heller ingen som kunne følge Ågedal, men det ble en hard kamp om de andre plassene på pallen. Steffen Hjelmås (Opel) fra NMK Bergen sikret 2.plassen foran hjemmehåpet Heine Rudi (Saab 99) fra arrangørklubben NMK Nore og Uvdal.

Minner også om nett-TV sending (legges ut etter hovedsendingene på Viasat Sport) på www.injection.no