Pressemelding fra Sandberg Motorsport

Oskar Sandberg
Oskar Sandberg

Karting

Lørdag kjørte Oskar ett gjesteløp i Norge, løpet gikk på Sigdal Motorsenter og var siste løpet i den populære Sommercupen. Etter en hard raceday med stor krash i tidskjøringen med knekt bakaksel og bremseskive, skrudde teamet med god hjelp fra flere, samt Motorsport24 sammen karten igjen. I heat 1 startet han 7 og ble 4. I heat 2 ble det start krash der feltet var 3 i bredden, Oskar ble klemt imellom 2 karter, så motstanderen som var på utsiden av Oskar gikk av banen, og Oskar selv var med 2 hjul på utsiden. Kom inn på banen igjen som 6 og like etter på samme runden ble han «vippet» rundt og snurrer av banen. Oskar gir seg ikke, kjører på banen igjen men etter 1 runde får han svartflagg og blir diskvalifisert.

En rimelig irritert fører får så beskjed inne i juryrommet at det var Oskar sin feil i starten + situasjonen senere på samme runden var også hans feil. Så veldig forvirret etter jurymøtet må Oskar starte 12 i finalen. Starten gikk nå fint, og Oskar gikk opp på en 8. plass tidlig i løpet. Etter en fight og for få runder kjører Oskar inn på en 6. Plass i production og 2. Plass i X30! Så etter en dårlig start på dagen ble det en pallplass på Oskar og Mach1 tilslutt. 2014 statistikken for Oskar er imponerende, da alle løp han har kjørt i Norge har vært topp 3 plasseringer.

Neste løp for Oskar er RacingNM på Kinnekulle Ring i Sverige. Her skal han kjøre Seven Racing, der han tidligere i år vant de 2 første rundene i Norgesmesterskapet.