Gode resultater for 11 år gamle Dennis Hauger fra Aurskog i Italienske Mesterskapet igjen

Gode resultater for 11 år gamle Dennis Hauger fra Aurskog i Italienske Mesterskapet igjen
Gode resultater for 11 år gamle Dennis Hauger fra Aurskog i Italienske Mesterskapet igjen

Karting

Etter forrige løp på La Conca hvor Dennis vant det meste var det stor spenning før neste løp i Napoli, en bane hvor VM i karting skal gå senere i år. En bane som er veldig lang, bred og rask, og veldig annerledes enn det Dennis er vant til hjemmefra. Det var ikke mindre enn 50 fører til start i klassen, fra 18 nasjoner.

Samtlige førere som Dennis konkurrerer med har kjørt mye på banen, og hadde 4 dagers test med testløp helgen før. Dette hadde dessverre ikke Dennis mulighet til, så var veldig spente på hvordan det skulle gå på denne krevende banen, hvor Dennis kun har vært en gang tidligere.

På treningen fredag viste Dennis raskt at han skulle bli til å regne med. På lørdag klarte han mesterlig en 3 plass på tidkjøring, og fortsatte med imponerende kjøring i innledende omganger. Og hadde etter innledende omganger kvalifisert seg på en imponerende 2 plass, som ga 2 startspor i første finale.

Dennis fikk gode starter i finalene, og var oppe i ledelse i begge finalene. Men etter harde fighter og en liten tur av banen i begge to ble det til slutt en 5 og 6 plass.

Men etter forholdene veldig fornøyd i dette tette feltet på denne banen. Er 12-15 stk potensielle vinnere, så Dennis var også denne helgen den med jevnest resultater. Noe som gjør at Dennis fortsatt leder Mesterskapet med 8 poeng foran Fusco og Abrusci fra Italia.

Neste runde er i Siena 19-20 juli, en bane som er litt mer lik Norske baner. Dennis har ikke vært på denne banen før, men vil denne gangen ha en 3 dagers test uken før løpet.