Pressemelding fra Stian Haugan Motorsport

To nye 1. plasser til Stian Haugan
To nye 1. plasser til Stian Haugan

Bakkeløp

To nye 1. plasser til Stian i NM i bakkeløp på Varna. Årets 3. NM runde ble kjørt på lørdag og da vant Stian med god margin til Østreng på andre plass og Haug på tredje plass. Det var en fin dag med flott vær og det gikk veldig, veldig fort i traseen.

Det så ut som alle tok i maks av det dem kunne, for det ble mange avkjøringer og skrotinger. Traseen var jo utvidet fra tidligere år, så det ble virkelig en hard figt mellom sjåførene.

På søndag når 4. NM runde skulle gå av stabelen, så begynte det selvfølgelig å regne. Det regnet bare mer og mer, så de beste som startet sist fikk det glattest og ble dermed nederst på resultatlista. Men Stian klarte å tenke positivt og for han var det viktig å få en omgangsseier i 2.omgang for å kapre et ekstra NM poeng. Og det klarte han, og foran 3. omgang kom sola og tørket opp bakken. Da kjørte Stian inn til nok en seier, foran Haug og Meland på tredjeplass.

Nå leder Stian NM bakkeløp med 23 poeng foran Herbjørn Haug. Vi har sagt det før og sier det igjen. Selve lokalitetene er de beste som man kan få på et bilstevne. All honnør til arrangøren som gjør at dette blir et vellykket arrangement år etter år!