”Injection” onsdag 7.mai

”Injection”
”Injection”

Motorsport på TV

Bilsportmagasinet ”Injection” (program 413) vises på Viasat Sport onsdag 7. mai kl. 18.00, med repriser lørdag 9. mai 14.30 og søndag 10.mai kl. 10.30.

NM RALLYCROSS – RUNDE 1 – GRENLAND M-SENTER

Første NM-runde i Rallycross for Supernasjonalklassene ble kjørt på Grenland Motorsportsenter nord for Skien.

I Klasse 1 var det nok en gang Trond W. Marthinsen (Citroën Saxo) som trakk det lengste strået, men han ble tett fulgt av 20 år gamle Espen Isaksætre (Citroën Saxo) i A-finalen. Asgeir Taraldsen (Renault Clio) tok 3.plassen.

Det ble tøft inn i første sving i A-finalen i Klasse 2, men Stein Svardal (Mazda RX7) kom seg gjennom uten å bli involvert i de kraftigste sammenstøtene og fikk da også en klar ledelse allerede etter en halv runde. Ledelsen klarte han å holde helt til mål, mens Rudi Andre Rossland (Mazda RX8) og Johannes Holten Leifsen (Ford Fieste) kjempet seg til 2. og 3.plass.

Herbjørn Haug (Mercedes C299) tok ledelsen fra start i en tøff A-finale i Klasse 3. Det så lenge ut som han skulle holde den helt til mål, men Stian Haugan (Citroën Xsara) klarte å hive seg foran da Haug måtte innom alternativsporet på siste runde. Rune Engesvoll (Lexus IS200)var heller ikke lant bak på 3.plass.

Minner også om nett-TV sending (legges ut etter hovedsendingene på Viasat Sport) på www.injection.no