Finn Erik Rismyhr vant Gøteborg`s Tom Trana Tropy

Finn Erik Rismyhr vant Gøteborg`s Tom Trana Tropy
Finn Erik Rismyhr vant Gøteborg`s Tom Trana Tropy

Karting

Løpet gikk på Team 13`s bane i helgen hvor han kokurrerte mot svenske /Danske piloter. Han var raskeste fra første trening Vant tidkjøring. Pole posisjon i heatene og finalen etter 2 innledne seiere. Finalen holdte han på og miste pga. en punktering fikk byttet hjul før starten gikk og det var aldri noe tvil om hvem som skulle vinne denne gangen. han økte bare margin sin fra første sving og etter 20 runder kunne han heve armene i været.

Finn Erik skal kjøre Europamesterskapet i år for drracingkart.it som blir drevet av 5 ganger verdensmester Danilo Rossi. Han var meget fornøyd med Finn Erik`s kjøring tidligere, og har gitt han plass i teamet. Det blir en spennede sesong for Larvik`s gutten i dette selskapet hvor de beste kjører.