Pallen glapp for Bjørn Magne Moland Enge i Skien

Pallen glapp for Bjørn Magne Moland Enge i Skien
Pallen glapp for Bjørn Magne Moland Enge i Skien
Foto: Rune Johannesen

Rallycross

Bjørn Magne Moland Enge hadde en god start fra bakerste rekke i A-finalen i den første NM-runden i rallycross og var nummer tre inn mot første sving. Her ble han snurret og kampen om pallen glapp.

– Forut for dette hadde jeg en veldig god helg på Grenland Motorsportsenter, og etter at jeg greide bestetiden i den fjerde og siste omgangen hadde jeg bestemt meg for å kjøre for pallen, sier en irritert Bjørn Magne Moland Enge like etter målgang i Skien.

– Ikke bare at jeg ble snurret, etterpå ble jeg påkjørt av de andre som kom bakfra og mye av plastikken på bilen er bare skrot.

I innledende hadde han kjørt fire omganger han var godt fornøyd med, en andretid i første omgang, to åttende tider og altså den aller beste tida i siste omgang.

– Dette var godt nok til andresporet i B-finalen, der ble jeg nummer to var videre til A. -Veldig godt fornøyd med alt dette, og at jeg nå har ein bil som fungerer og som jeg greier å kjøre topptider med.

Bjørn Magne Moland Enge ble nummer fem i første NM-runde.