Pressemelding fra Stian Haugan Motorsport

Stian-Haugan-BL-11-150
Stian Haugan hadde en knall start på årets 1. og 2. NM runde i bakkeløp

Bakkeløp

Stian Haugan hadde en knall start på årets 1. og 2. NM runde i bakkeløp. Han vant fem av seks runder opp bakken i Vikersund. Dette resulterte i 1. plass på lørdag og 2. plass på søndag. 1. plassen på søndag gikk til Olav Fredriksen. Team Haugan hadde en diskusjon om å skifte dekk før siste runden på søndag, da vi hadde helt nye dekk å bruke. Men Stian tok avgjørelsen selv om å kjøre med de samme dekkene i alle omgangene, og da ble de ikke optimal opp bakken den siste omgangen. Stian ville spare de nye dekkene til helga, da årets 1. NM i rallycross blir kjørt i Grenland.

Likevel er alle i teamet kjempefornøyd med kjøringa og resultatet. Det at flere vinner gjør det jo kjempespennende og også at det var flere nye navn i klasse 3 var flott! Ingenting er avgjort og det skal bli noen skikkelige “tøffe tak” framover. Dette liker vi og det gjør at det blir mye mer spennende både for sjåfører og team.

Vil også skryte av arrangementet, som med så mange kjørere gikk helt knirkefritt! Godt høytaleranlegg som gjorde at en fikk med seg det som skjedde uansett om en stod nede i depot eller på publikumsplass. Dette var meget bra!