”Injection” onsdag 5. mars

”Injection”
”Injection”

Motorsport på TV

Bilsportmagasinet ”Injection” (program 410) vises på Viasat Sport onsdag 5. mars kl. 17.30 og 20.00, samt lørdag 8. mars kl. 24.00.

NUMEDALSRALLY

Det var 24. gangen Numedalsrally ble kjørt i regi av NMK Nore og Uvdal, og det endte med en historisk seier til Jan Egil Halland/Anders Nygård i BMW M3. Halland og Nygård kjører for arrangørklubben, og de sikret seg den første totalseieren noensinne med en tohjulsdrevet bil.

Det ble et hendelsesrikt rally der forhåndsfavoritter som Anders Grøndal (Subaru Impreza Sti) og Trond Lyseng (Ford Focus WRC) fikk punkteringer på den legendariske Smådølaetappen og tapte flere minutter. Best av førerne i internasjonale klasser ble da Petter Rolfsen (Renault Twingo R2), som ble nr. 2 totalt, snaut 14 sekunder bak Halland.

RALLY FINNSKOG – NASJONALE KLASSER

Oppsummering av de nasjonale klassene i den tredje NM-runden, Rally Finnskog. Søren Snartemo (BMW M3) vant i 2wd etter en jevn duell med Ole Morten Korsmo (Volvo 240). Tony Caspersen (Subaru Impreza) ble best i 4wd etter at tre av forhåndsfvorittene måtte bryte underveis.

Minner også om nett-TV sending (legges ut etter hovedsendingene på Viasat Sport) på www.injection.no