”Injection” onsdag 19. februar

”Injection”
”Injection”

Motorsport på TV

Bilsportmagasinet ”Injection” (program 407) vises på Viasat Sport onsdag 19. februar kl.18.00, med reprise lørdag 22. februar kl. 16.00.

RALLY FLESBERGSPRINTEN

Rallyekteparet Vidar og Rita Kristensen stilte på startstreken i Flesbergsprinten som et comeback etter fjorårets sesong, der de mistet NM-gullet i klassen for nasjonal 4WD etter flere uheldige episoder. De totalvant Flesbergsprinten med sin Mitsubishi Evo6 i februar i fjor, men i Numedalsrally ble de involvert i en kollisjon med en varebil på en av transportetappene og måtte bryte løpet. Under den nest siste NM-runden, Rally Hedmarken, begynte det å brenne i bilen inne på en fartsetappe. Det nyttet ikke å få slukket flammene og bilen brant helt ut, noe som gjorde at de mistet det som så ut som et opplagt NM-gull.

Til Flesbergsprinten sist lørdag hadde Vidar og Rita fått bygget opp en ny Mitsubishi, men det endte med tidenes korteste rally, da mellomakselen røk da de skulle starte på den første fartsetappen.

Seieren i det korte, men svært populære sprintrallyet, gikk til Anders Grøndal (Subaru Impreza Sti), som dermed kan kalle seg uoffisiell Buskerudmester 2014. Grøndal slo Frank Tore Larsen (Ford Fiesta R5) med sju sekunder. Petter Rolfsen (Renault Twingo) ble beste fører i 2WD med en sterk 4.plass totalt i løpet, mens Elling Helleberg (Volvo 240) ble nr. 7 totalt og dermed klassevinner i Nasjonal 2WD.

Minner også om nett-TV sending (legges ut etter hovedsendingene på Viasat Sport) på www.injection.no