”Injection” onsdag 5. februar

”Injection”
”Injection”

Motorsport på TV

Bilsportmagasinet ”Injection” (program 405) vises på Viasat Sport onsdag 5. februar kl.18.00, med reprise lørdag 8. februar kl. 16.00.

ERC/ERC JR. RALLY – LIEPAJA RALLY, LATVIA

Liepaja Raly var årets andre runde i rally-EM, men den første runden noensinne i det nye ERC JR.-mesterskapet, altså EM for juniorer under 25 år. Petter Kristiansen (Skoda Fabia R2) og Steve Røkland (Ford Fiesta R2) representerte de norske fargene i et startfelt med 15 biler fra sju nasjoner, og de var begge med i tetkampen i det krevende løpet.

Steve Røkland ledet etter fem fartsetapper, men måtte bryte på den åttende fartsetappen da han traff en stein på siden av veien. Petter Kristiansen gikk opp til 3.plass midtveis og han og kartleser Ole Kr. Brennum kunne til slutt innkassere en fortjent plass på pallen bak tsjekkiske Cerny (Peugeot 208 R2) og finske Risto Immonen (Citroën C2 R2). Både Kristiansen og Røkland vant fartsetapper underveis i løpet som hadde 240 km med fartsetapper. I EM-klassen for firehjulsdrevne biler vant finske Esapekka Lappi (Skoda Fabia S2000), som har samme norske management som Andreas Mikkelsen og Pontus Tiedemand.

NB! Oppsummering av Nasjonalklassene fra den andre NM-runden, Mountain Rally, blir vist i neste ukes program sammen med Rally hadeland.

Minner også om nett-TV sending (legges ut etter hovedsendingene på Viasat Sport) på www.injection.no