”Injection” onsdag 29. januar

”Injection”
”Injection”

Motorsport på TV

Bilsportmagasinet ”Injection” (program 404) vises på Viasat Sport onsdag 29. januar kl.18.00, med reprise lørdag 1. februar kl. 13.30.

NM RALLY – RUNDE 2 – MOUNTAIN RALLY

Med Mads Østberg og Pontus Tiedemand til start i hver sin WRC-bil ble det ekstra stor interesse rundt årets andre NM-runde i Rally, Mountain Rally med start og mål på Gol.

Dessverre ble det ingen spenning om totalseieren, da Pontus Tiedemand valgte å kjøre sin Ford Fiesta WRC med smale dekk, mens Mads Østberg kjørte med brede VM-dekk på sin Citroën DS3 WRC. Når det i tillegg snødde og Mads kjørte først på veien, var det ikke mulig for ham å holde samme tempo som Pontus, som til slutt vant med drøyt halvannet minutt.

Anders Grøndal (Subaru Impreza Sti) ble best av NM-førerne på en 3.plass totalt i løpet, og tok altså seieren i Gr. N-klassen foran Trond Sveinsvoll (Subaru Impreza Sti). Frank Tore Larsen (Ford Fiesta R5) var best i den nye R5-klassen med 6.plass totalt, til tross for tekniske problemer. I klassen for tohjulsdrevne biler ble det Petter Rolfsen (Renault Twingo R2) som tok full poengpott, da både Steve Røkland og Marius Aasen (begge med Ford Fiesta R2) brakk girspaken i sine biler!

Minner også om nett-TV sending (legges ut etter hovedsendingene på Viasat Sport) på www.injection.no