NAF Motorsport Ålesund ønsker velkommen til «Neglespretten» Autoslalåm 2. februar

Neglespretten-2014-1-150NAF Motorsport Ålesund ønsker velkommen til «Neglespretten» Autoslalåm på Ålesund Motorstadion 2. februar kl. 14.00!

INFO:

NB! LØPET ER TELLENDE I VINTERCUP 2014

Vi konkurrerer i klasse 1, klasse 2 og klasse 3 (nybegynnere) med premiering for de tre beste i begge klasser, og fem beste i cupen.

Start kl. 14.00.

Påmeldingsavgift kr. 350,- inkl. lisenser.

Publikum gratis!

Førere må være innmeldt innen kl. 13.00.

Førermøte kl. 13.30

«I Autoslalåm skal man kjøre en oppsatt løype med fartsreduserende hinder. Banen settes opp med kjegler til forskjellige kombinasjoner, som er plassert i henhold til autoslalåm-reglementet. Kjøringen går på tid, og man får 2 sekunder i tillegg for hver kjegle man berører. Det kjøres 3 omganger, der den dårligste tiden strykes.»

For å delta trenger man gyldig førerkort, og disponere en bil som er godkjent og registrert (NB: Ikke prøveskilt). Dersom man ikke eier bilen selv, må man ha bileiers skriftlige tillatelse for at man kan delta i løpet. Husk å medbringe førerkort ved oppmøte!