”Injection” onsdag 22. januar

”Injection”
”Injection”

Motorsport på TV

Bilsportmagasinet ”Injection” (program 404) vises på Viasat Sport onsdag 22. januar kl.18.00, med reprise søndag 25. kl. 12.00.

SIGDALSRALLY – NASJONALE KLASSER

Det ble dramatikk også i de nasjonale klassene under den første NM-runden Sigdalsrally. I klassen for de firehjulsdrevne bilene åpnet Marius Dahl (Mitsubishi Evo 6) i et imponerende tempo og lå på en total 2.plass i løpet fram til siste fartsetappe. Der ble det imidlertid en avkjøring og grøftevisitt, og dermed endte den regjerende Norgesmesteren i klassen uten poeng i første NM-runde. Den som overtok seieren og i tillegg overbeviste med en total 4.plass i løpet, var veteranen Bernt Kollevold, som endelig har fått sin ex-Petter Solberg Toyota Celica til å fungere skikkelig. Bilen ble brukt av Petter Solberg til å vinne NM med i 1998, sesongen da Petter ble ”oppdaget” av de teamsjefene i VM.

I Nasjonalklassen for tohjulsdrevne biler fortsatte Søren Snartemo (BMW M3) der han slapp i fjor. Sørlendingen, som er regjerende mester i klassen, ledet fra første meter og kunne til slutt sikre seg seieren med drøyt 40 sekunders margin til numedølen Jan Egil Halland (BMW M3).

Minner også om nett-TV sending (legges ut etter hovedsendingene på Viasat Sport) på www.injection.no