FIA endrer reglene om racefuel i 2014

Lagret under Motorsport, Nyheter
Ankersen-1-150

FIA endrer reglene om racefuel i 2014

Motorsport

Som seriøs racefuel leverandør, vil vi få meddele at FIA endrer reglene for sammensetning i racefuel f.o.m. 1.1. 2014. Dette innebærer at en rekke typer racefuel ikke lenger kan benyttes i 2014. For racefuel fra ETS vil dette medføre at ETS XS EVO og ETS TBX4 er berørt. Allround racefuelen IRF er ikke berørt. Også andre produsenter vil være berørt. Vi anbefaler at alle førere konfererer med sin racefuel leverandør om deres racefuel er tillatt i 2014.

Vi er stolte av å kunne annonsere at ETS allerede nå har erstattet de utgående racefuel med ny FIA 2014 godkjente racefuel. De nye typene vil i være på lager om få uker!

Vi i Ankersen Motorsport har vært i kontakt med NBF om saken. NBF har akseptert at gjenværende racefuel etter gjeldende regler kan benyttes i en overgangsfase i 2014 inntil lagrene er tomme, senest innen 1.7.2014.

Kontakt oss gjerne på tlf. 901 74912 for en prat.

Comments are closed.