”Injection” onsdag 20. november

”Injection”
”Injection”

Motorsport på TV

Bilsportmagasinet ”Injection” (program 401) vises på Viasat Sport onsdag 20. november kl.18.00, med reprise lørdag 23.november kl. 16.00.

NORSK SEIER I LAUSITZ RALLYE

Lausitz Rallye sydøst for Berlin i Tyskland var den siste runden i det tyske rallymesterskapet. Anders Grøndal (Subaru Impreza Sti) og Arnt Gustav Olsen (Subaru Impreza Sti) representerte de norske fargene i løpet der Mads Østberg tidligere har triumfert.

For sørlendingen Arnt Gustav Olsen var dette første forsøk på deltakelse i et internasjonalt rally, og han fullførte det krevende løpet med å komme inn på 19.plass totalt. Anders Grøndal, med gjestekartleser Roger Eilertsen, kjørte imidlertid med ambisjoner om å vinne, og det endte da også med en flott totalseier foran latvieren Janis Vorobjovs (Mitsubishi Lancer).

BILSPORTTALENTET

Finalen i talentkonkurransen Bilsporttalentet

Ble avholdt på Vålerbanen. Fem unge bilsportutøvere i alderen 17 til 21 år kjempet om premien til en verdi av 350 000 kroner i en konkurranse med fysisk test og fire forskjellige kjøreøvelser. Vinneren blir kåret førstekommende fredag under Norges Bilsportforbunds premieutdeling på Gardermoen.

Minner også om nett-TV sending (legges ut etter hovedsendingene på Viasat Sport) på www.injection.no