”Injection” onsdag 30. oktober

”Injection”
”Injection”

Motorsport på TV

Bilsportmagasinet ”Injection” (program 398) vises på Viasat Sport onsdag 30. oktober kl.18.00, med reprise søndag 3.november kl. 18.00.

NM ASFALTRACING OG SHORTCAR – VÅLERBANEN

Det ble spennende i kampen om NM-gullet i finalene i Seven Racing på Vålerbanen. Jørn Martin Aalerud ledet mesterskapet med 18 poeng, men men misset innbremsingen på enden av langsiden i det første løpet, og måtte ta til takke med 4.plass mens hovedkonkurrenten Oscar Andre Sandberg vant løpet. Aalerud klarte imidlertid å holde hodet kaldt i det siste løpet, der han sikret 2.plassen bak Ådne Halstenrud og dermed også ble Norgesmester i klassen.

Et fantastisk startfelt på 30 biler bidro til stor underholdning og flott racing i de to finaleløpene i Shortcar. Vidar Haugen og Sivert S. Johansen var i posisjon til å utfordre Martin Barry-Berg i sammendraget, men Haugen var uheldig og måtte bryte første løp med tekniske problemer. Dermed endte det med bronsemedalje til Haugen. Martin Barry-Berg vant begge løpene i overbevisende stil og tok gullet foran fjorårets mester Sivert S. Johansen.

Minner også om nett-TV sending (legges ut etter hovedsendingene på Viasat Sport) på www.injection.no