Olav Fredriksen NORGESCUPVINNER i både Bakkeløp & Rallycross

Olav Fredriksen NORGESCUPVINNER i både Bakkeløp & Rallycross
Olav Fredriksen NORGESCUPVINNER i både Bakkeløp & Rallycross

Rallycross / Bakkeløp

Dette har hvert en utrolig bra sesong for Olav og Teamet. Vi satset i år på og kjøre både Rallycross & Bakkeløp i RCN over 2,4l. Finaleløpet i Rallycross gikk nå i helgen på Grenland motorbane. Olav hadde et greit ”forsprang” før denne runden og hadde gullet i lomma allerede etter 1 omg. Men målet var jo selvsagt og vinne finaleløpet også. Tidstreningen begynte bra med bestetid!

1 omg blei det litt ”fighting” så Olav kjørte inn til en 3 tid i denne omg. 2. omg kjørte han inn til en 4 tid etter nok en omg med litt ”fighting”. Men i 3 omg var han virkelig bestemt på og kjøre inn til en god tid og det visste seg og bli med en bestetid og Olav var da klar for beste startspor i A-Finalen! I Finalen skulle det virkelig vise seg og bli ordentlig spenning…

Olav dro starten men valgte (til alles store forskrekkelse) og gå direkte inn i alternativsporet og gjøre seg ferdig med det. Da var det bare og begynne og kjøre seg inn på de andre og komme seg forbi. Allerede etter første sving etter alternarivsporet kjørte Olav seg opp i rygg på de andre og ”jakten” kunne begynne. Han hentet en etter en bil og kjørte fra de meter for meter og vant finalen med GLANS et godt stykke foran nestemann!

Dette blei en skikkelig oppvisningsfinale og en meget godt fornøyd Olav kunne avslutte Norgescupen i Rallycross med nok en seier og like ”hel” bil. Dette har hvert en super sesong med full pott 4 av 4 seiere i bakkeløp. Og 4 av 5 seiere i Rallycross! Vi ønsker også og takke for all støtten og hjelpen vi har fått denne sesongen av mekanikere, støttespillere og sponsorer!

Nå nærmer sesongen seg slutten men Olav stiller til start førstkommende helg på Jubileumsløpet på Lyngås, han lover også da og gi Full gass og god oppvisning til publikum!