NAF Motorsport Ålesund inviterer til Bilsport Superweekend 26-29 september

Bilsportweekend 1 2013Tradisjoner er til for å holdes, og det gjelder definitivt for Bilsport superweekend! Hvert år inviterer NAF Motorsport Ålesund til en helg fyllt med action, fart og spenning! I løpet av helgen 26. – 29. sept. – 2013 kjøres det Autoslalåm, Biltrial, Bakkeløp og Bilcross, flere klasser i hver gren.

TORSDAG 26. September kl. 18.00

Autoslalåm: Autoslalåmløpet under BSW er tellende i Sunnmørscup 2013 og er det fjerde i årets cup. Vi konkurerer i klasse 1 og 2. De tre beste i alle klasser premieres! Egen pokal for «Best in show» …

LØRDAG 28. september Kl. 13.00

Bakkeløp: Spesielt godt kjent er Bakkeløpet i Bingsa Industriområde der de råeste bilene har holdt tett på 190 km/t når de passerer radaren! Bakken er rundt 1000 meter lang og er 100% asfalt, flere av de beste førerne i landet har kjørt her, og anbefalt oss å arrangere NM i bakken! Hvert år legges det 25 000,- i premiepotten for nye Bakkerekorder! I år nullstiller vi Bakkerekordene, flytter litt på starten, legger litt mer i potten, – i år skal alle de raskeste opp bakken få!

Vi kjører følgende klasser:

Klasse 1: inntil 1600 ccm

Klasse 2: inntil 2000 ccm

Klasse 3: over 2000 ccm

Klasse 4: Rallycross Nasjonal

Klasse 5: Bilcross åpen klasse

Klasse 6: ”Free for all” (Biler som ikke klasser inn i ovennevnte klasser, men tilfredstiller kravene i § 307)

De tre beste i hver klasse premieres! Hvert år inviteres alle førere, ledsagere og funksjonærer til gratis bankett lørdagskvelden! Også kjent som den store Bacalao banketten! (Alternativ mat for de som ikke har skjønt det)

SØNDAG 29. september kl. 14.00:

Biltrial og TerrengTouring på Ålesund Motorstadion!

Heftige seksjoner med Stadiontrial på Ålesund Motorstadion!

 

Innbydelse og tillegsregler finnes på www.nafmotorsport.no

Påmelding: jahn@nafmotorsport.no