”Injection” onsdag 18. september

”Injection”
”Injection”

Motorsport på TV

Bilsportmagasinet ”Injection” (program 393) vises på Viasat Sport onsdag 18. september kl.19.30, med reprise søndag 22.september kl. 13.25.

NM RALLYCROSS – RUNDE 4 – RUGSLANDSBANEN

Den tradisjonsrike motorklubben Kristiansands Automobilklubb (KAK) feiret sitt 80-årsjubileum med NM-runde i rallycross på Rugslandsbanen. Dette var den nest siste av årets NM-runder, og i to av klassene brygger det opp til stor spenning før finalerunden på Grenland Motorsportsenter.

I klasse 1 ble det nok en gang en duell mellom Trond W. Marthinsen (Citroën Saxo) og Thommy Tesdal (Opel Corsa). Tesdal fikk en sladd da han skulle inn i alternativsporet, og det var nok til at Marthinsen kunne sikre seieren. Marthinsen leder også NM, men bare med tre poeng, så det er førstemann i mål på Grenland som blir Norgesmester.

Lars Øyvind Enerberg (Ford Fiesta) vant oppskriftsmessig Klasse 2, men hadde ikke mye å gå på til Jan Gabrielsen (Mazda RX8), som også ligger nærmest ham i mesterskapet. Men med 11 poeng å gå på skal det godt gjøres for Gabrielsen å utfordre Enerberg sammenlagt.

Herbjørn Haug (Mercedes) noterte tre bestetider i innledende omganger i Klasse 3, men misset litt på starten i finalen og måtte dermed se seg slått av Ørjan Lutsi (Volvo S40). Stian Haugan (Citroën Xsara) berget 3.plassen og leder nå med sju poeng på Herbjørn Haug i mesterskapet.

Minner også om nett-TV sending (legges ut etter hovedsendingene på Viasat Sport) på www.injection.no