”Injection” onsdag 11. september

”Injection”
”Injection”

Motorsport på TV

Bilsportmagasinet ”Injection” (program 392) vises på Viasat Sport onsdag 11. september kl.18.00, med reprise lørdag 14.september kl. 10.50.

NM RALLY – RUNDE 6 – RALLY TELEMARK

Rally Telemark i traktene rundt Notodden ble et av årets mest spennende og dramatiske løp. Ikke når det gjaldt totalseieren, for den tok Mads Østberg (Ford Fiesta WRC) seg oppskriftsmessig av. Men Østberg kjørte ikke om totalseieren, og det var kampen mellom Anders Grøndal, Sveinung Bieltvedt og Peder Økseter (alle i Subaru Impreza Sti) som fanget mesteparten av interessen. Bieltvedt hadde en dårlig dag og hang ikke helt med, men Peder Økseter ble en alvorlig utfordrer for Anders Grøndal inntil han forsvant av veien på den nest siste etappen. Grøndal vant dermed årets fjerde seier, og ligger nå bare tre poeng bak Bieltvedt i NM-sammendraget før finalen på Hamar.

Det ble enda mer dramatikk i klassen for de tohjulsdrevne bilene, der NM-lederen Anders Kjær kom til start i en lånt/leid Ford Fiesta etter sitt voldsomme rundkast i Litauen i sommer. Det ble satset knallhardt av alle de beste førerne i klassen og alle opplevde drama underveis. Verst gikk det ut over Steve Røkland (Ford Fiesta R2) som mistet et hjul og kjørte av allerede på den andre etappen og Frank Tore Larsen (Ford Fiesta R2) som rullet voldsomt tre kilometer før mål på den siste etappen. Dermed ble det seier til Marius Aasen (Ford Fiesta R2), som reelt sett er den eneste som teoretisk kan frata Anders Kjær NM-gullet i finalerunden på Hamar.

Minner også om nett-TV sending (legges ut etter hovedsendingene på Viasat Sport) på www.injection.no