Fantastisk helg for Brødrene Vardeberg Motorsport

Marius-Vardeberg-3-150
Fantastisk helg for Brødrene Vardeberg Motorsport

Crosskart

Lørdag 7. september ble siste NM runden i crosskart kjørt på Krabyskogen, og her skulle norgesmesterene kåres. Marius Vardeberg ledet NM med 10 poeng før siste løp. Marius hadde andre startspor i finalen etter Martin Nygård som hadde full pott etter tre innledende. Finalen i 250 ccm ble en triller der Martin Nygård trakk det lengste strået foran Marius Vardeberg, men det hadde ingen innvirkning på sammenlagtlisten, og Marius kunne dermed tittulere seg som Norgesmester i 250 klassen.

Simen Vardeberg som før dette løpet lå som nr tre i NM i 650 klassen reiste til Krabyskogen for å prøve og beholde tredjeplassen sin. Etter tre innledende runder hadde Simen tredje beste startspor i finalen som så ut til og bli spennende og vanskelig. Simen var med ut fra start og tok ledelsen etter en halv runde og viste dermed hvilken dyktig og erfaren sjåføren han er. Han beholdt ledelsen gjennom alle fem rundene, og kunne akkurat som sin bror tittulere seg som Norgesmester i 650 klassen da han passerte målstreken.

At to brødere blir norgesmestere i hver sin crosskartklasse samme året er imponerende, men dette hadde ikke vært mulig uten fantastisk hjelp fra motorbyggere og sponsorer. En stor takk til Erik Doblaug Innvest, Tess Kongsvinger, Meca Kongsvinger, TT Kabel & Anlegg, Vianor Kongsvinger, IC Kart/Geir Iversen, MotorbyggerneOdd Svendby og Trond Stensbøl, og til alle som stilte opp med kronerulling så Simen fikk ny crosskart etter den stygge rullinga i Sverige. En stor takk til dere alle.