En god helg for Moland Racing Team

Bjorn-M-M-Enge-13-150
En god helg for Moland Racing Team

Bakkeløp

Da er første løpshelg etter ferien over for både Kenneth og Bjørn Magne. Kenneth kjørte i helgen rallysprint på lørdag og rallycross søndag. Rallysprint var en ny og positiv erfaring for Kenneth som fikk en 3. plass. Søndag under rallycrossen ble det en del testing og det endte opp med en 4. plass. Teamet har hatt en trivelig helg og har fått svar på testene foran NM runden i Kristiansand om snaue 14 dager. Bjørn Magne var i helgen og kjørte 3. og 4. runde i NM bakkeløp på Varna ved Moss. Dette er en bane Bjørn Magne aldri har kjørt, så han var spent på hva som møtte han der.

På lørdagen var det fint vær og tørt føre, han kjørte godt og bilen fungerte som den skal. Det endte opp med en flott 5.plass, noe Bjørn Magne var kjempefornøyd med. Søndag var det vått føre og normalt er ikke dette favorittføret til Bjørn Magne. Alle tanker om det våte føret ble lagt igjen i teltet før kjøring, noe som resulterte i første pallplaseringen til Bjørn Magne i en NM runde. Bjørn Magne kjørte inn til en strålende 3.plass og er kjempefornøyd etter en fantastisk helg! Nå er bil og fører klare for NM runden i rallycross i Kristiansand siste helgen i august.