Stian Haugan tok sitt 5. NM gull i bakkeløp

Stian-Haugan-45-150
Stian Haugan tok sitt 5. NM gull i bakkeløp

Bakkeløp

Stian Haugan tok sitt 5. NM gull i bakkeløp, etter at han vant både 3. og 4. NM runde på Varna! I helga vant han samtlige omganger opp bakken og da har vi vel lovt til å si at han var overlegen. Det var et flott og nydelig vær på lørdag, mens det på søndag var stikk motsatt med øs, pøs regnvær! Det ble en del smeller og rullinger, slik at på søndag ble løpet utsatt en time pga regnet. KNA Varna skal ha ros for at de på tross av at værgudene” ikke sto dem bi”, så klarte de alikavel å gjennomføre rennet. Litt synd at speakeren ikke fikk tidene til tider, for det er en del av det som gjør det spennende for oss som står og ser på!

Må gratulere vår “sjefsmekaniker” bygger`n som pappa, og i hans fravær så var bror Stig og Roar Kyrre til stor hjelp! Til helga går turen til 3. og 4. runde i det svenske mesterskapet i bakkeløp. Det blir en lang tur til nord-Sverige til SMK Sundsvall. Dette er et bakkeløp som blir arrangert på asfalt så da får en håpe Stian er litt mere med enn i de to første rundene. Stian har ikke kjørt denne bakken tidligere men ser på det som en utfordring, og det liker han.