Dramatisk opplevelse for TeamTrysil og Stein Frederic Akre

Stein-Frederic-Akre-RF-4-15
Dramatisk opplevelse for TeamTrysil og Stein Frederic Akre
Foto: Racefoto

Baneracing

Helgens løp i Østersund ble en dramatisk opplevelse for TeamTrysil og Stein Frederic Akre, etter å ha ligget på 7 plass i kvalifiseringen skulle de siste minuttene brukes til å kjøre seg enda lengre opp i kvalet, men slik gikk det ikke, en dramatisk krasj i langsvingen ut på flystripa førte til store skader på bilen som fikk store skader både fram og bak. Teamet jobbet hele natten med å få bilen klar til lørdagens finaler og var ferdig med bilen kl. 06 på lørdag morgen. På tross av krasjen hadde Stein Frederic likevel 7 startspor og var raskt oppe på 4 – 5 plass, men en overivrig sjåfør feilbedømte hastigheten og havnet en tur på gresset, noe som førte til at han ble helt bakerst, etter 20 runder hadde han likevel kjørt seg opp til en noenlunde akseptabel 7 plass, med 7 beste rundetid ble dette startspor 7 i Race 2 en plassering som han også hadde helt i mål.

På tross av krasjen var farten der og Stein Frederic leder nå juniorcupen i V8 thundercars. Mathias Hansen som kjører TeamTrysils andre bil slet med tekniske problemer både på kvalifiseringen og i race 1, noe som førte til brutt løp i Race 1, i Race 2 var problemene løst og rundetidene ble kjørt ned med over 3 sekunder og Mathias gikk til slutt i mål som nummer 15. Mathias har vist stor fremgang og bare teamet får orden på bilene vil nok resultatene bedre seg. Neste løp er på Karlskoga 23 – 24 august.