Stian Haugan skal kjøre bakkeløp i Sverige

Stian-Haugan-41-150
Stian Haugan skal kjøre bakkeløp i Sverige

Bakkeløp

Stian Haugan har bestemt seg for å kjøre det svenske mesterskapet i bakkeløp. Det svenske mesterskapet består av 3 doble løp. Den 1. og 2. runden går nå 10. og 11. august og blir kjørt i Vibergsbakken hos Tjust MK. 3. og 4. runden blir kjørt hos SMK Sundsvall 24. og 25. august og de 2 siste rundene går av stabelen hos Lima MS den 7. og 8. september. Stian har bestandig hatt et ønske om å kjøre SM, men det har aldri klaffet med NM. I år kolliderer det ikke med de norske mesterskapene, så da passet det fint å prøve og gi svenskenelitt kamp.

–Litt artig å prøve seg mot svenskene for å se hvordan jeg ligger an, og spesielt mot Jimmy Holmkvist som er den svenske mesteren i bakkeløp 3 år på rad. -Får også litt støtte fra Olav Fredriksen som også tar turen over, så da får vi to norske gjøre vårt beste for og slå svenskene. Citroengen er nøye godt over så nå får vi håpe at den virker som den skal. -Det blir veldig mye kjøring denne måneden, med fire helger på rad, men det må gå avslutter Stian.