”Injection” onsdag 7. august

Injectionlogo1-150
”Injection”

Bilsport på TV

Bilsportmagasinet ”Injection” (program 387) vises på Viasat Sport onsdag 7. august kl.18.00, med repriser lørdag 10.august kl. 18.00 og søndag 11.august kl. 20.00. Dette er innholdet i programmet:

NM DRIFTING – VINJARMOEN

Drifting er den nyeste av alle NM-klassene i bilsport og årets NM ble avgjort med ett løp på Vinjarmoen ved Dokka. Det ble også årets våteste løp for driftingførerne, som på slutten av løpet måtte takle vanndammer så store som innsjøer. 31 førere stilte opp på Vinjarmoen, men den sportslige innstillingen var det ikke noe å si på. Midt i løpet kom en så kraftig regnbyge at konkurransen måtte avbrytes, men førerne var innstilt på å gjennomføre også de siste rundene for å få kåret en Norgesmester.

Ismal Salih (BMW M3) ble utelukket etter kvartfinalen, og dermed fikk Robin Alsaker (Toyota Supra) walkover i semifinalen. I finalen ble det Alsaker mot Lars Atle Helstad (nissan 200 SX), og det var Alsaker som viste seg å være den sterkeste. Helstad tok sølvet, mens Øyvind Øversveen fra arrangørklubben NMK Fluberg tok bronsemedaljen.

Minner også om nett-TV sending (legges ut etter hovedsendingene på Viasat Sport) på www.injection.no