læregutten knuste sin mentor på dagens etappe av Africa Race

Autoteknikk-375-2

Pål Anders Ullevålseter og Kristian Felix Jensen er tilbake i Afrika. I dag kjørte de sin førte etappe, best gikk det for læregutten.

Planen til Ullevålseter var å slippe seg litt bak i feltet og komme i mål på topp ti, for å få en bedre posisjon til i morgen. Men så skjedde det uforutsette, han kjørte seg bort. Ullevålseter har ikke vært på rally-sykkelen siden januar 2019, og etter løpet var han klar på at 2019 var hans siste løp.

Men, å kjøre Africa Race ligger i blodet, dermed var han ikke vanskelig å be når en gunstig avtale kom på plass. Han er derfor på plass i år også plassen i dag er han fornøyd med, det er innenfor dagens målsetting. Men 8 min bak fjorårets vinner Alessandro Botturi, er han svært misfornøyd med.

Her ReserveDELER24.Co.No

For langt bedre gikk det for læregutten.
Kristian Felix Jensen fra Ås kjørte inn til en 3. plass, drøye 3 minutter bak Botturi, og hele 5 minutter foran Ullevålseter. Etter to 4. plasser så langt i Africa Race historien, er han nå fast bestemt på pallplassering. Foreløbig ser det svært lovende ut. Han er kjempefornøyd med dagens etappe.

Alessandro Botturi har over 100 timer på sykkelen så langt i år. Han er test sjåfør og har vært ukesvis ute i dette terrenget. Det sier seg selv at han er og blir en tøff konkurrent. Men, Felix har absolutt mulighet til å slå han om han fortsetter slik han gjør i dag.

Kim-Steinholt-1-2018