ANDERS GRØNDAL TIL TOPPS I ÅRETS FØRSTE RALLY!

Kim-Steinholt-1-2018

Drammenseren Anders Grøndal og Marius Fuglerud fra Lier tok vinterens andre strake totalseier da de vant Smådølasprinten i teamets Ford Fiesta R5 MK2 Valvoline på lørdag.

Smådøla er en av Norges mest berømte fartsetapper på over tre mil og kjøres hvert år i NM runden Numedalsrally. Den går normalt helt opp på snaufjellet i Uvdal. Starter nede ved Rødberg og avsluttes ikke langt fra Torsetlia. Men på Smådølsprinten har arrangøren NMK Nore og Uvdal laget en etappe på drøye 7 km som kjøres tre ganger inne på denne klassiske etappen.

Her ReserveDELER24.Co.No

Det ble en tett fight med Ford kollega Frank Tore Larsen som kjørte meget raskt på den andre farteetappen etter at Anders vant den første. Men Anders tok den siste fartsetappen men marginen var til slutt bare 1,4 sekund.

Bilen Anders kjører er ny og ikke kjørt på snø/is før, så det er mye jobb å gjøre før NM runden Sigdalsrally om de skal føle seg 100% fornøyd med bilens oppsett.

Neste løp er Sigdalsrally lørdag den 18. januar.

Foto: TTbilder.no

Autoteknikk-375-2