Sesongslutt i VLN – Suksess for Oskar Andre Sandberg

Baneracing

Det siste løpet i VLN serien i 2019, VLN 9, ble kjørt på Nurburgring Nordschleife i Tyskland lørdag 5. oktober. Jeg og mine 2 tyske teamkollegaer, Daniel Zils og Norbert Fisher hadde så langt i år vunnet 6 av 9 løp i VLN serien i vår klasse V5, med vår Porsche Cayman.

Grunnen til at vi ikke har plasseringer i de 2 andre løpene er at det ene løpet i vår ble avlyst pga. snøvær, og at vi måtte bryte ett løp fordi vi hadde motorproblemer. Vi og teamet var som vanlig meget godt forberedt for dette løpet, og 100% innstilt på å vinne dette også.

På kvalifiseringen på lørdag morgen kjørte jeg inn til bestetid , og vi startet da først i vår klasse. Vi kjørte raskt og godt igjennom hele løpet som var på 4 timer, og vi vant vår klasse, V5 helt suverent.

Dette er vi så klart kjempefornøyde med, og vi har vunnet 7 av 8 løp i VLN serien i år.

VLN serien totalt i 2019:
Trioens gode laginnsats sammen med teamets innsats gjør at fasiten i VLN serien i 2019 ble 7 seiere av 8 mulige, og totalseier i klasse V5. Disse gode resultatene gjennom hele sesongen gjorde at vi også tok en 4. plass totalt i hele VLN serien, ett kjempebra resultat, da det har vært over 900 sjåfører og nærmere 200 team med i serien i år.

Jeg og mine 2 teamkamerater vil takke teamsjef Mathias Unger og alle våre teknikere og hjelpere i Team Pixum Motorsport for denne suksessen i 2019, da dette hele veien har vært ett resultat av godt teamarbeid.