Sterk 2. plass til Anders Grøndal i Tyskland

Rally

Anders Grøndal og kartleser Marius Fuglerud åpnet tøft i Lausitz Rally i Tyskland og ledet etter første dag i teamets Ford Fiesta R5 MK2 Valvoline. De skaffet seg derfor et verdifullt forsprang til den Tyske mesteren Fabian Kreim mens den mange doble tyske mesteren Matthias Kahle fulgte på 3.plass. Begge de to i Skoda Fabia R5.

På lørdag beholdt gutta ledelsen etter dagens første etappe, men på den neste ble det dessverre en snurring og de mistet ledelsen. Det ble en ny etappeseier delt med Kreim på den 5.prøven, men så startet dessverre problemene. Først viste det at differensialene ikke låste som de skulle og det ble mye hjulspinn og tapt tid. Dette fikset serviceteamet mesterlig på service. Men som ikke det var nok begynte motoren å gå stadig dårligere. Det viste seg å være en sensor som sviktet.

Allikevel klarte Anders og Marius å holde 2.plassen inn til mål. 2.plass totalt av 91 startene er mer enn godkjent selv om målet var å bli første deltager til å vinne totalt 5 ganger. Nå er det Anders og Kahle som er bokført med 4 totalseiere hver. Det var hele 34 deltagere som måtte bryte dette tøffe løpet.

Dette var årets siste løp og teamet og teamet kan se tilbake på en godkjent sesong.