Ny pallplass for Daniel Holten

Rallycross

Andre plass i den neste siste NM-runden i rallycross er Daniel Holten godt fornøyd med. Nå ser han frem til en spennende finale på Momarken om tre uker.

– Godt fornøyd med løpet totalt sett, selv om det ikke ble seier i finalen. Jeg fikk flest poeng i klassen etter de innledende omgangene og bestetid i fjerde omgang, sier Daniel Holten om det som skjedde.

I finalen kom han ut som nummer to, prøvde å ta seg opp i ledelse i den siste runden da han var innom alternativsporet, men det gikk ikke.
– Alt i alt en god helg likevel, med kjøring både på vått og tørt, hvor vi viste at vi kunne være raskest på begge underlag. Bilen fungerte utmerket gjennom hele helgen, så en stor takk til teamet som holder en veldig bra bil klar til alle heat. Gratulerer Sivert Svardal med seieren og Fredrik Magnussen med tredjeplassen.

Uoffisielt er Daniel Holten nå oppe på andre plass i NM-sammendraget. Ett løp skal strykes og om vi gjør dette allerede nå, leder han med fire poeng på Sivert Svardal.

– Nå er det bare finalen på Momarken å gjøre det på, og jeg håper å gjenta det som skjedde i helgen også der, slutter Daniel Holten

Finalen går på Momarken 21. september.

Uoffisielle NM-stilling etter femte runde, Supernasjonal inntil 2000 kubikk:
1. Sivert Svardal, NMK Konsmo, 145
2. Daniel Holten, NMK Vikedal, 132
3. Fredrik Magnussen, NMK Hønefoss,127
4. Anders Bråten, NMK Hønefoss, 110
5. Sigurd Erik Egeland, NMK Kvinesdal, 102
6. Mathias Kveven Hamre, NMK Grenland, 91

Foto: Rune Johannesen