DANIEL STØRKERSEN SKAL KJØRE FOR EARL BAMBER MOTORSPORT I 2019 SESONGEN

Baneracing

Daniel Størkersen fra Drøbak har de siste årene kjørt mange løp i Asia.

I 2019 sesongen tar Daniel et steg videre oppover i GT klassene, og skal kjøre for Earl Bamber Motorsport i deres Porsche 991 GT Cup Gen 2. Dette er en high performance utgave av 911.

Daniel skal i første omgang kjøre Thailand Super Series. Det er totalt 10 løp i løpet av sesongen. Det er 2 kvalifiserings løp etterfulgt av løpet som varer i 90 minutter. Halvveis gjennom løpet bytter de sjåfør. Det er ennå ikke helt bekreftet hvem som vil være Daniel’s team kamerat.

Daniel sier følgende: «Jeg gleder meg stort til det første løpet som vil være i April. Både min coach Will Bamber, og eier av teamet Earl Bamber vil være tilstede under første løpet for å gi oss god support. De har som målsettning at vi skal vinne denne serien. Jeg har akkurat kommet hjem fra min første test av denne bilen i Malaysia.. Det er en utrolig rask og god bil. Stor takk til Earl Bamber Motorsport som gir meg denne fantastiske muligheten, og til mine sponsorer som er med å gjør dette mulig.»

Earl Bamber Motorsport er et ganske nytt team, men har allerede bevist forrige måned hva de kan klare. Da vant teamet et av de legendariske løpene innen motorsport, Bathurst 12hours. Earl Bamber har vunnet Le Mans 24 hours to ganger for Porsche. Samt at han fortsatt er fabrikkfører for Porsche.

Ved siden av Thailand Super Series, skal Daniel i april kjøre et 24 timers løp på Silverstone. Dette sammen med Team Greenpower.