Snartemo tilbake i NM med R5 bil

Rally

Etter et år borte fra NM Rally klarte ikke Snartemo og holde seg unna lenger. Etter debuten med R5 bil under Rally Sørland i 2018 ga dette mersmak. Etter intens jobbing med sponsorer er det nå klart at Team Snartemo Rallysport stiller til start med en Skoda Fabia R5 innleid bil fra Pontus Tidemand Racing (PTR).

Snartemo har liten erfaring med disse bilene, så det er stor spenning til hva han kan få til i årets NM. Etter andre plassen totalt under rally Sørland 2018 er det nok mange som har trua på at dette kan bli bra. Snartemo sier selv at han nok må regne med å bruke noen løp for å få opp toppfarten. De raskeste i klassen har kjørt disse bilene i mange år, slik at realistisk skal det litt til for å holde følge, men det er jo greit å være en outsider også.

Første løp for Snartemo i R5 bilen er allerede førstkommende lørdag. Når Sigdalsrally drar i gang årets NM sesong. Med hele 12 biler i klassen og flere WM sjåfører er det klart for tidenes startfelt i rally sammenheng i Norge.

Løpet kan følges live på www.sigdalsrally.no her vil det være resultatservice og mulighet for å lytte til Rally radioen hele dagen.

VG+ TV har i år kjøpt rettighetene til å sende Rally NM.  Sendingene vil bli tilgjengelig tirsdag etter hvert løp.

Logg inn på https://www.vg.no/kampanje/vgpluss/rally2019 for kampanjetilbud på VG+ og følg med på www.vg.no for reportasjer utover sesongen.

Teamet takker alle nye og trofaste sponsor/samarbeidspartner som gjør denne satsingen mulig.