Tobias Munthe-Kaas nominert til to priser og vant begge

Båtracing

Årlig arrangerer Norges Motorsportforbund Motorsportgalla i sammenheng med motorsportkonferansen. På grunn av sterke resultater i år var Tobias nominert til priser i to kategorier. Spenningen var stor knyttet til utdelingen av prisen som foregikk på Gardermoen lørdag 17.11.2018. Norges Motorsportforbund er øverste myndighet i landet for motorsportaktivitet innen motorsykkel, snøscooter, båt og radiostyrte biler. Under disse 4 kategoriene er det igjen 21 grener med sine som igjen er delt opp i utallige klasser. Totalt har forbundet mer enn 37.000 medlemmer hvorav ca 6000 er aktive medlemmer. Aktiviteten styres gjennom 300 klubber landet rundt. Forbundet har i en årrekke vært fullverdig medlem i Norges Idrettsforbund og dermed også Olympisk komite.

Tidlig i november fikk Tobias den gledelige beskjeden om at han var nominert til priser i kategoriene «Årets gjennombrudd» og «årets båtsportutøver». Det var tre nominerte i hver kategori med sterke prestasjoner i året som har gått. Motorsportgallaen ble ledet av Asgeir Borgermoen foran hundrevis av motorsportsjeler fra inn og utland. «Årets gjennombrudd» var den første prisen som skulle deles ut og de nominerte ble lest opp. Til tross for nominasjonen var overraskelsen stor Tobias da han ble ropt opp som vinner av prisen.

«Det var i utgangspunktet veldig hyggelig å bli nominert, men når jeg vant også var det en enormt god følelse. Etter mange år i sporten er det veldig hyggelig med slike utmerkelser. Å vinne i dette selskapet er veldig stort» fortalte Tobias rett etter prisen var utlevert. Asgeir ledet showet på en bra måte gjennom prisene som skulle deles ut. Prisen for «årets båtsportutøver» skulle deles ut som en av de siste prisene. Da Tobias ble ropt opp som vinner for andre gangen i løpet av kvelden stod jubelen i taket.

«Dette toppet hele kvelden rett og slett. Å motta en pris er stor i seg selv, men når man blir ropt opp som vinner for andre gang er det helt kanon. Jeg som utøver er ansiktet utad og fører, men bare en liten del av det totale bildet. Uten sponsorer, team, familie og venner som legger til rette for at jeg skal kunne levere på dette nivået hadde dette ikke vært mulig. Tusen hjertelig takk til dere som gjør dette mulig» sa Tobias fra scenen lørdag kveld!