Pressemelding fra Team Lienbuss Motorsport før Rally Hedmarken

Rally

På lørdag avsluttes årets NM sesong i rally med Rally Hedmarken, og utpå ettermiddagen vil vinnerne og taperne være kåret. I klasse tre, for eldre tohjulstrekkere, er det ni poeng som skiller mellom første og andre plass, mens tredjemann, Atle Redalen, ligger så langt bak at han ikke har sjangs til å hente inn de to der fremme i det siste løpet. Seier gir nemlig maksimalt 30 poeng, mens Redalen ligger 37 poeng bak andremann, Tom Kristian Lien. Lien har på sin side full mulighet til å ta igjen lederen, Mads Peder Hvambsahl fra Kongsberg, og dermed kapre gullet. Skal han det er han dog nødt til ikke bare å slå, men helst havne et lite stykke foran Hvambsahl på resultatlista.

Lien er imidlertid i støtet for tiden, og har vunnet begge de siste løpene i NM, som for øvrig har vært på samme underlag som det skal kjøres på på lørdag, grus. Hvamsahl, derimot, har ikke bare bra erfaringer fra, Rally Hedmarken. Han har i tidligere utgaver lagt igjen forvridde Volvodeler for tusenvis av kroner på jorder og i skoger langs løypa. Skal han vinne årets Rally NM holder det ikke bare med å kjøre fort, han må også komme til mål. Man får håpe ikke Hvambsahl blir så stresset med tanke på dette at han gjør dumme feil på lørdag.

Team Lienbuss sin junior, Thea Turvoll Lien, har leid en Ford Fiesta R2t til løpet, og gleder seg stort. Dette er en bil med vesentlig mer krefter enn den R1 Fiestaen hun vanligvis kjører.