Daniel Holten – Fjerde plass på Flisa

Rallycross

Daniel Holten ble nummer fire i sin klasse under den tredje NM-runden i rallycross.

-Et skuffende resultat for meg. Etter de innledende omgangene var jeg klar for andresporet i finalen, men fikk en dårlig start og kom ut som nummer tre. Følte ikke at jeg hadde inne farten som skulle til, og enda altså tilslutt på fjerdeplass og utenfor pallen, sier Daniel Holten, som legger til at det etter målgang oppstod en situasjon som kunne se merkelig ut og som han ønsker å forklare.

– Jeg så ikke målflagget, trodde det var en runde igjen og kjørte rett inn i bilen til Sivert Svardal etter målgang. Det så nok dumt ut, men det var bare det at jeg ikke greidde å bremse opp. Jeg beklager til Team Svardal for dette og gratulerer dem med pallplassen, slutter han.

Nå blir det en lang sommerpause i rallycrossen. Fjerde og nest siste NM-runde går i slutten av august, mens NM-finalen går på Gardermoen 22. september.

Foto: Holten Media