Daniel Holten tok bronse i EM

Touring Car

Daniel Holten var med i kampen om EM-gullet i rallycross helt til første sving i finalen, da ble han påkjørt og måtte bryte. Likevel var bronsemedaljen sikret.

-Det som skjedde i finalen var at jeg kommer greit ut som nummer to, men Sivert Svardal kommer fra tredje spor og kjører inn i høyre framhjulet mitt, noe som fører til knekt hjulspindel, bøyd demper og lenkarm. Jeg måtte bare bryte, sier en skuffet Daniel Holten etter finalen i Touringcar i Höljes.

-Veldig synd dette for foran finalen var det helt likt mellom meg og Svardal, første mann i mål av oss tok gullet, forklarer Daniel, og legger til at han hadde tempoet som skulle til for å vinne løpet.
– Etter at vi slet med å få til startene i de tre første omgangene på lørdag, fikk vi orden på dette til fjerde omgang. Jeg fikk bestetida i denne omgangen og vant også semifinalen min på søndag.

Selv om han måtte bryte tidlig i finalen kunne Daniel Holten klatre opp på sammenlagtpallen og motta bronsemedaljen i EM.
-Takker teamet mitt som gjør en knall jobb med bilen.

Resultat: http://www.fiaworldrallycross.com/standings

Foto: Jan Kåre Rafoss